Over Kamperen met Kids

Kamperen met Kids geeft een objectieve en onafhankelijke beoordeling van campings op kindvriendelijkheid. Bij de beoordeling wordt gekeken naar allerlei aspecten van kindvriendelijkheid. Zoals bijvoorbeeld de faciliteiten die op de camping aanwezig zijn, de ligging van de camping en de activiteiten die op de camping worden georganiseerd.

De campings die door Kamperen met Kids op het onderdeel kindvriendelijkheid beoordeeld zijn met goed, zeer goed en uitstekend worden gratis op de website geplaatst. Bij deze campings worden ook de aanbieders vermeld van kampeeraccommodaties, zoals bungalowtenten, safaritenten en stacaravans.

Verstuur online een bericht naar Kamperen met Kids
Stel uw vraag of doe suggesties middels het contactformulier. Kamperen met Kids neemt dan contact met u op.

Verstuur uw campingbeoordeling naar Kamperen met Kids
Beoordeel de kindvriendelijkheid van een camping met Slecht, Matig, Voldoende, Goed, Zeer goed of Uitstekend. Uw ervaringen kunnen bijdragen aan een juiste beoordeling door Kamperen met Kids.

Meldt uw camping ter beoordeling aan bij Kamperen met Kids
Als campingeigenaar of campingbeheerder kunt u uw camping aanmelden. Uw camping zal dan door Kamperen met Kids beoordeeld worden op kindvriendelijkheid.

Kamperen met Kids helpt u met zoeken naar een camping
Kamperen met Kids helpt u bij het zoeken naar kindvriendelijke campings. Geef aan waarheen u op vakantie wilt, de accommodatie waarin u wilt kamperen en de criteria die u het belangrijkste vindt.Terug naar Homepagina van Kamperen met Kids