Compleet uitgeruste camper

Het aanschaffen van een camper betekent voor velen een behoorlijke aanslag op de portemonnee. En alleen met de aanschaf ben je er nog niet. Met een camper als persoonlijk bezit zijn er jaarlijks kosten, zoals onderhoud, stalling en verzekering.

Onbezorgd op vakantie met camper
Op vakantie met een prachtige camper zonder zelf te hoeven investeren in aanschaf, onderhoud, stalling en verzekering. Dat kan door de camper waarmee u op vakantie gaat voor de vakantieperiode te huren.

Verhuuraanbod campers
Kamperen met Kids selecteert verhuurbedrijven die over een uitgebreid verhuuraanbod van campers beschikken. Deze verhuurbedrijven zijn geselecteerd op hun goede kwaliteit, uitstekende service en ruime extra's. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan breng-/haalservice, schoonmaakservice, scooters en navigatiesystemen. De campers zijn standaard uitgerust met een zeer uitgebreide inventaris, zodat u zelf weinig meer hoeft in en uit te pakken. Waar er bij sommige verhuurbedrijven een minimale huurperiode van twee weken geldt, selecteren wij uitsluitend verhuurbedrijven die hun campers ook voor één week verhuren.

Gratis en vrijblijvend proef rijden
Om de camper eerst uit te proberen kunt u een afspraak maken. U heeft de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend proef te rijden in één van de campers van het verhuurbedrijf. Door een dergelijke proefrit kunt u ervaren hoe het is om een camper te besturen.

Gratis en vrijblijvend advies
Kamperen met Kids geeft u gratis en vrijblijvend advies, voor de ideale camper voor uw campingvakantie!