Bella Italia

Bella Italia - Italië - Gardameer - Peschiera del Garda

Kindvriendelijkheid: Zeer goed

Afstand vanaf Utrecht: 1120 km

>> Zoover
Beoordeling kindvriendelijkheid: 8,2 (o.b.v. 1514 beoordelingen)

Campingfilmpjes
Gardameer - Camping Bella Italia
Camping Bella Italia - Vacanceselect
Selectcamp camping Bella Italia
Camping Bella Italia 2016

Canvas
Een luxe kampeervakantie op camping Bella Italia bij Canvas Holidays is ideaal. Kinderen genieten van de vrijheid op de camping. Op een aantal campings organiseert Canvas Holidays gratis kinderclubs, waar uw kinderen veel plezier zullen hebben.
 
Roan
Roan Comfort Camp verhuurt luxe stacaravans en compleet ingerichte bungalowtenten op topcampings in Frankrijk, Italië en Kroatië. Ook op camping Bella Italia biedt Roan comfortabele stacaravans en bungalowtenten aan tegen voordelige prijzen.
 
Selectcamp
Met Selectcamp bent u er zeker van dat het u aan niets ontbreekt. Uw kinderen hebben de tijd van hun leven! Selectcamp vindt u op campings die - zonder uitzondering - behoren tot de top van Italië, Frankrijk, Kroatië, Spanje en Nederland.
 
Suncamp
Suncamp holidays verhuurt compleet ingerichte tenten en stacaravans op kindvriendelijke campings in Europa. Allemaal eenvoudig en voordelig te boeken via internet. Op camping Bella Italia biedt Suncamp ook stijlvolle en luxe SunLodges aan.
 
Happy-Camp
Happy-Camp biedt accommodaties aan op de betere campings in Europa. De accommodaties staan op campings in Italië, Frankrijk, Spanje, Kroatië, Hongarije, Slovenië en Oostenrijk. Happy-Camp onderscheidt zich in de prijsstelling met betaalbare accommodaties.