Waterpret op Les Alicourts Resort

woensdag, 14 maart 2018

Camping Les Alicourts Resort is een luxe camping in de Loire in Frankrijk. De camping kent ongekend veel zwemmogelijkheden! Allereerst het zwemmeertje met een groot zandstrand en waterskibaan, het overdekte zwembad, het openlucht bad met waterglijbanen, het kinderbad met speeltoestellen, het golfslagbad en niet te vergeten de wellnessbaden.

Beleef samen met de kinderen veel waterplezier op camping Les Alicourts Resort in Frankrijk! Boek een accommodatie op deze luxe camping!

De kinderen kunnen zich op camping Les Alicourts Resort helemaal uitleven in het mooie zwembad. Het zwembad met verschillende kinderbaden, een golfslagbad en twee glijbanen. Volwassenen kunnen ontspannen in de spa met sauna en turks bad. Ook is het mogelijk om hier een heerlijke massage te krijgen. Bij het meer kunt u zwemmen, vissen of een waterfiets of kano huren. Voor de kinderen is op de camping een ruime speeltuin. Zelfs de grootste sportieveling zal zich geen moment vervelen op camping Les Alicourts Resort! Zo kunt u bijvoorbeeld tennissen en paardrijden. Voor de golfliefhebbers is er een eenvoudige 9-holes golfbaan. In het hoogseizoen wordt er in de avonden allerlei entertainment georganiseerd.

« Terug naar nieuwsoverzicht