Bijela Uvala

Bijela Uvala - Kroatië - Istrië - Porec

Kindvriendelijkheid: Goed

Afstand vanaf Utrecht: 1365 km

>> Zoover
Beoordeling kindvriendelijkheid: 7,8 (o.b.v. 931 beoordelingen)

Campingfilmpjes
Camping AC Bijela Uvala - Suncamp Holidays
Vacanceselect camping Bijela Uvala

Suncamp
De mooie familiecamping Bijela Uvala ligt net buiten Porec op het schiereiland Istrië in Kroatië. De camping heeft een prachtige ligging aan de kust van de Adriatische Zee. Suncamp verhuurt op camping Bijela Uvala comfortabele sunlodges en luxe stacaravans.
 
Vacanceselect
Bijela Uvala is een kindvriendelijke camping aan de Adriatische kust in Istrië. De camping beschikt over uitgebreide faciliteiten met zwembaden, restaurants én sportfaciliteiten! Boek een stacaravan (met airco) of bungalowtent bij Vacanceselect!
 
Selectcamp
Met Selectcamp bent u er zeker van dat het u aan niets ontbreekt. En uw kinderen hebben de tijd van hun leven! Selectcamp vindt u op campings die - zonder uitzondering behoren tot de top van Italië, Frankrijk, Kroatië, Spanje en Nederland.
 
Roan
Camping Bijela Uvala ligt in een prachtige omgeving op het schiereiland Istrië in Kroatië. Het aangename klimaat met vele uren zonneschijn staat garant voor een heerlijke zonvakantie. Boek op deze camping een stacaravan of bungalowtent bij Roan!
 

TUI

TUI
Camping Bijela Uvala in Porec is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. Er valt veel te beleven, zoals zwemmen in het zwembad of zee, fitness, tennis, minigolf, strandvolleybal, etc. Kies bij TUI voor een stacaravan, bungalowtent of een nieuwe safaritent!
 
Allcamps
Camping Bijela Uvala ligt vlakbij Porec in Kroatië en beschikt over goede faciliteiten. Voor jong en oud is er op camping Bijela Uvala een uitgebreid animatieprogramma. Boek op deze camping een stacaravan, bungalowtent of tourcaravan bij Allcamps!