Lanterna

Lanterna - Kroatië - Istrië - Porec

Kindvriendelijkheid: Goed

>> Zoover
Beoordeling kindvriendelijkheid: 7,6 (o.b.v. 591 beoordelingen)

Canvas
Een luxe kampeervakantie op camping Lanterna bij Canvas Holidays is ideaal. Kinderen genieten van de vrijheid op de camping. Op een aantal campings organiseert Canvas Holidays gratis kinderclubs, waar uw kinderen veel plezier zullen hebben.
 
Roan
Roan Comfort Camp verhuurt luxe stacaravans en compleet ingerichte bungalowtenten op topcampings in Frankrijk, Italië en Kroatië. Ook op camping Lanterna biedt Roan comfortabele stacaravans en bungalowtenten aan tegen voordelige prijzen.
 
Selectcamp
Met Selectcamp bent u er zeker van dat het u aan niets ontbreekt. En uw kinderen hebben de tijd van hun leven! Selectcamp vindt u op campings die - zonder uitzondering behoren tot de top van Italië, Frankrijk, Kroatië, Spanje en Nederland.
 
Suncamp
Suncamp holidays verhuurt compleet ingerichte tenten en stacaravans op kindvriendelijke campings in Europa. Allemaal eenvoudig en voordelig te boeken via internet. Op camping Lanterna biedt Suncamp ook comfortabele Sunlodges en bungalowtenten aan.
 
Happy Camp
Camping Lanterna in Kroatië is fraai gelegen direct aan de Adriatische kust op het schiereiland Istrië. De camping is voorzien van uitstekende faciliteiten voor families met kinderen. Boek een stacaravan op deze camping bij Happy Camp!
 
Allcamps
Camping Lanterna ligt op het schiereiland Istrië vlakbij de plaatsen Porec en Umag. De camping heeft twee zwembadcomplexen met leuke waterattracties voor de kinderen. Boek op deze camping een stacaravan, lodgetent, bungalowtent of tourcaravan bij Allcamps!