Compleet uitgeruste caravan

Het aanschaffen van een caravan betekent voor velen een behoorlijke aanslag op de portemonnee. En alleen met de aanschaf ben je er nog niet. Met een caravan als persoonlijk bezit zijn er jaarlijks kosten, zoals onderhoud, stalling en verzekering.

Onbezorgd op vakantie met caravan
Op vakantie met een prachtige caravan achter de auto zonder zelf te hoeven investeren in aanschaf, onderhoud, stalling en verzekering. Dat kan door de camper waarmee u op vakantie gaat voor de vakantieperiode te huren.

Verhuuraanbod caravans
Kamperen met Kids selecteert verhuurbedrijven die over een uitgebreid verhuuraanbod van caravans beschikken. Deze verhuurbedrijven zijn geselecteerd op hun goede kwaliteit, uitstekende service en ruime extra's. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan breng-/haalservice, schoonmaakservice, scooters en navigatiesystemen. De caravans zijn standaard uitgerust met een zeer uitgebreide inventaris, zodat u zelf weinig meer hoeft in en uit te pakken. Waar er bij sommige verhuurbedrijven een minimale huurperiode van twee weken geldt, selecteren wij uitsluitend verhuurbedrijven die hun campers ook voor één week verhuren.

Gratis en vrijblijvend proef rijden
Om de caravan eerst uit te proberen kunt u een afspraak maken. U heeft de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend proef te rijden met één van de caravans van het verhuurbedrijf. Door een dergelijke proefrit kunt u ervaren hoe het is om een caravan achter uw auto te hebben.

Gratis en vrijblijvend advies
Kamperen met Kids geeft u gratis en vrijblijvend advies, voor de ideale caravan voor uw campingvakantie!