Camping Bella Italia aan het Gardameer

donderdag, 11 januari 2018

Camping Bella Italia heeft een ideale ligging direct aan de oever van het Gardameer. De camping heeft alles voor een geslaagde campingvakantie voor jong en oud. Een uitermate kindvriendelijke camping met een fraai uitzicht op het meer en de bergen.

Met de kinderen kamperen op een kindvriendelijke camping aan het Gardameer! Boek een accommodatie op Bella Italia!

Waterliefhebbers kunnen zich helemaal uitleven op camping Bella Italia! De camping beschikt over acht zwembaden. Midden op de camping ligt het zwembad in lagune-stijl met drie kleine glijbanen, een enorm zonneterras en een bar. Voor iedereen die graag tot rust wil komen op het strand heeft het zwembadcomplex Bel Beach; een zwembad in lagune-stijl met een heerlijk zandstrand. In totaal zijn er 5 zwembaden met glijbanen en een peutergedeelte.

De hele dag vermaakt een animatieteam jong en oud. Overdag organiseert het animatieteam workshops, toernooien en spelletjes voor alle leeftijden. s Avonds zijn er shows en muziek.

Langs het meer is ook van alles te doen: bijvoorbeeld waterfietsen, kanoën en vissen. Vanaf camping Bella Italia kan een prachtige wandelroute gevolgd worden langs het meer naar het gezellige Peschiera del Garda.


« Terug naar nieuwsoverzicht