Campingvakantie voor jong en oud op camping Duinrell

woensdag, 12 september 2012

Camping Duinrell ligt prachtig bij de duinen van Wassenaar en in de bossen rond het gelijknamige attractiepark. Deze fraaie camping heeft alles te bieden voor een ideale gezinsvakantie in Nederland. Camping Duinrell is de ideale vakantiebestemming voor jong en oud.

Kamperen met de kinderen op camping Duinrell in Wassenaar. Een ideale vakantiebestemming voor een gezinsvakantie in Nederland!

Camping Duinrell beschikt over alle voorzieningen voor een comfortabele campingvakantie. De camping heeft een goede supermarkt en biedt keus uit een aantal gezellige restaurants. De omgeving van Wassenaar is zeker de moeite waard voor mooie wandel- en fietstochten.

De kinderen zullen zich geen moment vervelen op camping Duinrell. Boek een comfortabele bungalowtent of stacaravan voordelig online!

Het attractiepark Duinrell heeft heel wat spektakel te bieden: de fantastische achtbaan Falcon, het tropische Tikibad met reusachtige en supersnelle waterglijbanen met sprookjesachtige lichteffecten en een 250 meter lange Lazy River. De kleintjes kunnen bovendien trampoline springen, naar de binnenspeeltuin of een ritje maken met de minitrein. Ook voor oudere kinderen is heel veel te doen op camping Duinrell bij Wassenaar: een waterbaan, zweefmolen, de Mad Mill, rodelbaan en vergeet vooral het adventure parcours niet!


« Terug naar nieuwsoverzicht