Vermaak voor kinderen op camping Duinrell

woensdag, 2 januari 2013

Camping Duinrell in Wassenaar is ideaal voor een kindvriendelijke campingvakantie in Nederland. De kinderen kunnen zich optimaal vermaken in het spectaculaire attractiepark met het grootste glijbanenparadijs van Europa. De kinderen kunnen de hele dag het attractiepark gratis in- en uitlopen.

Veel plezier voor alle leeftijden op camping Duinrell in Wassenaar! De ideale kampeerbestemming in Nederland voor jong en oud!

Attractiepark Duinrell heeft heel wat spektakel te bieden: de fantastische achtbaan Falcon, het tropische Tikibad met reusachtige en supersnelle waterglijbanen mét sprookjesachtige lichteffecten en een 250 meter lange Lazy River. Kleine kinderen kunnen op de trampoline springen, naar de binnenspeeltuin of een ritje maken met de minitrein. Ook voor oudere kinderen is heel veel te doen op attractiepark Duinrell bij Wassenaar: een waterbaan, zweefmolen, de Mad Mill, rodelbaan en vergeet vooral het adventure parcours niet! Spanning en sensatie in de achtbanen van Duinrell.

Huur een stacaravan of bungalowtent op camping Duinrell in Wassenaar voor een onvergetelijke campingvakantie met het hele gezin!

Camping Duinrell is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. De camping heeft een goede supermarkt en biedt keus uit een aantal gezellige restaurants. In de omgeving van camping Duinrell in Wassenaar kunnen mooie wandel- en fietstochten gemaakt worden.


« Terug naar nieuwsoverzicht