Kamperen in de Ardennen op camping Bertrix

vrijdag, 15 februari 2013

Camping Bertrix ligt op één van de mooiste plekjes in de Belgische Ardennen. Het kleine stadje Bertrix aan de rivier de Semois is het ideale vertrekpunt voor sportieve activiteiten. Deze kindvriendelijke camping is absoluut een aanrader voor een campingvakantie met kinderen in België.

Geniet samen met de kinderen van een heerlijke kampeervakantie in België! Camping Bertrix voor actieve en kindvriendelijke vakanties in de Ardennen!

Sportievelingen, wandelaars en natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de omgeving van camping Bertrix. De viersterrencamping ligt in een bosrijke omgeving met tal van mogelijkheden voor sportieve activiteiten. Zoals wandelen, fietsen, mountainbiken, kanoën of een pittige survival. Ook is er veel te zien in de omgeving van camping Bertrix is er veel te zien: abdijen, kastelen en natuurlijk leuke adressen voor een lekker Belgisch biertje of een goed glas wijn.

Kamperen op een van de mooiste plekjes van de Ardennen! Huur een stacaravan of tent op camping Bertrix voor een comfortabele kampeervakantie met de kids!

Naast alle activiteiten die in de omgeving van de camping zijn te ondernemen kunt u ook een verfrissende duik nemen in het zwembad op de camping. Het zwembad is omringd door palmbomen wat zorgt voor een echte vakantiesfeer. Ook is er een sauna. Naast het zwembad is een pizzahut en taverne in een houten chalet. Hier kunt u uw gewenste buitensportactiviteiten regelen. De camping beschikt over een nieuw terras. In het hoogseizoen staat er op de camping regelmatig een luchtkussen met survivalbaan. Voor kinderen wordt er op de camping van alles georganiseerd: onder andere de Super Kinderdagen.

« Terug naar nieuwsoverzicht