Heerlijke vakantie op camping Strasko in Kroatië

maandag, 17 maart 2014

Camping Strasko is een heerlijke camping voor een kindvriendelijke vakantie naar Kroatië. De camping ligt op het eiland Pag voor de Kroatische kust direct aan het strand en één kilometer buiten het stadje Novalja. De camping heeft een prachtige ligging aan de Kroatische kust en ligt aan een leuke wandelboulevard. De camping ligt in een schitterende omgeving met Dalmatische eiken, pijnbomen en olijfbomen.

Echt genieten van een heerlijke vakantie in Kroatië op camping Strasko! Ideale camping aan de Kroatische kust met een kindvriendelijk strand bij de camping!

Het strand bij camping Strasko is ideaal voor gezinnen met kinderen. Het strand voor heeft de Blauwe Vlag, wat betekent dat het strand veilig is en het water schoon. De camping heeft uitgebreide faciliteiten en van alles te bieden op sportief gebied. Sportievelingen kunnen op de camping tennissen, badmintonnen, beachvolleyballen en fitnessen. Op de camping zijn leuke winkeltjes en restaurants en de camping beschikt over een supermarkt en een bakkerij. Voor de kinderen is op de camping een leuke speeltuin aanwezig, waar kinderen zich onder andere kunnen vermaken op de trampolines en op het luchtkussen. Camping Strasko heeft een animatieteam die leuke activiteiten organiseert voor jong en oud.

« Terug naar nieuwsoverzicht