Camping Le P'tit Bois in Saint-Malo

maandag, 11 augustus 2014

Kamperen vlakbij de mooie zandstranden van Saint-Malo op camping Le P’tit Bois. Deze prachtige camping in Bretagne ligt in het hart van de baai van Saint-Malo. Camping Le P’tit Bois is een heerlijke vakantiebestemming voor gezinnen met kinderen.

Kamperen in de prachtige omgeving van Bretagne op camping Le P'tit Bois! Samen met de kids genieten van een heerlijke campingvakantie in Frankrijk!

De kinderen hebben een heerlijke vakantie op camping Le P’tit Bois. Camping Le P’tit Bois heeft een verwarmd zwemparadijs met maar liefst zes waterglijbanen. Er is een kinderbad en een binnenzwembad met jacuzzi en hammam. Naast de waterpret kunnen de kinderen zich vermaken bij de leuke kinderclub, de speeltuin en de kinderdisco. Ze kunnen leren schaken bij het reuzenschaakspel of springen op het luchtkussen. Ook kan je op camping Le P’tit Bois met het hele gezin minigolfen!

Camping Le P'tit in Saint-Malo is van allerlei faciliteiten voorzien voor een kindvriendelijke kampeervakantie!
Boek een onbezorgde vakantie in Bretagne!


’s Ochtends kan je de dag goed beginnen met vers stokbrood of een luxe broodje van de campingwinkel. Het restaurant van Le P’tit Bois is het hele seizoen geopend voor een heerlijke maaltijd. U heeft ook ruime keus uit afhaalmaaltijden om bij uw stacaravan, caravan of tent op te eten. Op de camping vinden leuke activiteiten plaats, zoals dansavonden en musicals. Ook in de omgeving van camping Le P’tit Bois is van alles te beleven. Bekijk de mooie stranden, de fraaie straatjes en het prachtige uitzicht vanaf het kasteel in de vestingstad St. Malo en geniet van de verse oesters in Cancale.

« Terug naar nieuwsoverzicht