Camping Weekend aan het Gardameer

woensdag, 14 januari 2015

Camping Weekend is een geweldige camping voor gezinnen met kinderen. De camping is prachtig gelegen aan het Gardameer in Italië, midden in de olijfgaarden en weelderig begroeide hellingen. Camping Weekend is van allerlei faciliteiten voorzien om het gezinnen met kinderen naar de zin te maken.

Samen met de kids genieten aan het Gardameer op camping Weekend! Uitstekende camping voor gezinnen met kinderen met luxe accommodaties!

Camping Weekend heeft een zwembad en apart kinderbad met een glijbaan en speelattributen. Het animatieteam op de camping heeft een leuk programma om de kinderen te vermaken. 's Avonds is er een minidisco op de camping. De kinderen worden hiervoor opgehaald in een treintje en naar het restaurant gebracht. In Spottyland kunnen de allerkleinsten lekker spelen met knuffels en blokken of een dvd kunnen kijken. Er is een uitgebreid activiteitenprogramma met onder andere volleybal en voetbal. In het restaurant op de camping kunt u heerlijke pizza’s eten en onder het genot van een drankje aan de bar genieten van het mooie uitzicht.

« Terug naar nieuwsoverzicht