Kindvriendelijke camping in Luxemburg

vrijdag, 6 februari 2015

Camping Birkelt is een kindvriendelijke camping in Luxemburg. De camping ligt op een rustig bosplateau boven Larochette in het Müllertal. Het is een sfeervolle en netjes verzorgde camping met prima voorzieningen.

Samen genieten van een onbezorgde vakantie op camping Birkelt in Luxemburg! Optimaal kampeergenot met de kids in de prachtige omgeving van Larochette!

Camping Birkelt beschikt over een verwarmd zwembad met een spectaculair schuifdak in de vorm van een koepel. Naast het zwembad kunt u heerlijk in de zon liggen op de grote ligweide met kinderbad en trampolines. Het kinderbad wordt door zonnepanelen verwarmd. De kinderen zullen zich op de camping geen moment vervelen met de minigolfbaan, grote speelterreinen, skatebaan, tafeltenniszaal, tennisbanen en speeltuin. Het animatieteam op camping Birkelt heeft een aansprekend animatieprogramma voor alle leeftijden. Naast de uitgebreide voorzieningen op de camping is er buiten de camping ook veel te doen. Zoals bijvoorbeeld paardrijden, wandelen en kanoën.




« Terug naar nieuwsoverzicht