Camping Cypsela aan de Costa Brava

woensdag, 5 augustus 2015

Camping Cypsela is een van de beste campings van de Costa Brava in Spanje.
De camping is een heerlijke vakantiebestemming voor gezinnen met kinderen. De kinderen vermaken zich met het activiteitenprogramma, zodat u tot rust kunt komen bij uw accommodatie. Het zwembadcomplex heeft een apart kinderbad, glijbanen en een zwembad met duikplank en waterval. Op het terras van het restaurant met uitzicht op het zwembad kunt u genieten van een lekker drankje.

Kamperen met de kinderen op een van de beste campings aan de Costa Brava! Camping Cypsela voorzien van uitstekende faciliteiten voor jong en oud!

Camping Cypsela beschikt over veel verschillende faciliteiten voor jong en oud. Het zwembadcomplex heeft een apart kinderbad, glijbanen en een zwembad met duikplank en waterval. Op het terras van het restaurant met uitzicht op het zwembad kunt u genieten van een lekker drankje. Er zijn onvoorstelbaar veel mogelijkheden: een uitgebreid animatieprogramma met kinderclub, sporttoernooien, airconditioned indoor squashen. U kunt zelfs op de camping naar de kapper. De supermarkt heeft uiteraard een uitgebreid assortiment. Velen zullen er na afloop van de vakantie dan ook achter komen dat ze de camping nauwelijks hebben verlaten.


« Terug naar nieuwsoverzicht